41 COMENTARII

 1. Bună seara! As dori sa deschid un service auto împreună cu o cafenea în mediul rural! As vrea sa știu dacă este eligibil

 2. Buna seara! As dori sa deschid o firma, ca obiect principal interpretare artistică și organizare spectacole si evenimente. Se poate ?

 3. Buna ziua,
  As dori sa deschid in sistem de franchiza un studio de fitness prim tehnologia EMS. In tara exista 2 francizori la care as putea sa apelez.iar din strainatate (Germania) exista unul in expansiune. Este posibil sa ma calific pt obtinerea fondurilor?

 4. Buna ziua! Am o firma de transport marfa si as dori achizitionarea a inca unui cap tractor si a unei semiremorci! Se poate prinprogramul startup? Mentionez ca firma este infiintata in 2019! Multumesc

 5. Bună ziua! Nu am găsit codul pentru distilarea plantelor în vederea obținerii de uleiuri esențiale. Nu se afla în lista? Va mulțumesc!

 6. Bună ziua! Dacă înființez o firma de distilare în vederea obținerii de uleiuri esențiale se pot obține fonduri? Va mulțumesc!

  • Da! Activitatea face parte din sectorul Industriilor Creative și în sesiunile anterioare ale programului am obținut finanțare pentru această activitate.

  • Activitatea este eligibilă, dar sunt șanse mici de a obține finanțarea deoarece ATV-urile nu sunt echipamente tehnologice conform programului. Pentru a obține punctajul maxim trebuie să achiziționați echipamente tehnologice de minim 60% din valoarea finanțării.

 7. Buna! As dori sa deschid o firma de producție,, patiserie, cofetărie,,! Aici as dori sa specific, ca punctez pe o producție de,, tipuri de prăjituri pe care eu nu le.am vazut pe piața noastră! Chiar dacă în orice prăjitură, se intersectează ouăle, laptele, faina etc, punctez totuși pe ceva originar din alte țări! Calitatea se diferențiază, printr.un gust autentic, respectând untul, și nu înlocuindu-l,laptele și nu apa, cremele proaspăt preparate etc etc.. Considerați ca pt un astfel de domeniu, ar fi posibila o finanțare nerambursabila? Mulțumesc mult!!

 8. Buna ziua! Vreau sa infiintez o firma de transport mafra . Am achiziționat un ansamblu format din cap tractor si semiremorca prelata . Pot accesa programul Start-up? Va multumesc!

 9. Buna ziua!Daca înființez o firma de execuție a instalațiilor sanitare și termice,pot accesa programul Start-up? Mulțumesc!!!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele dumneavoastră!