Cu ce te putem ajuta

Oferim servicii complete antreprenorilor la început de drum și celor care doresc sa își extindă businessul prin accesarea de fonduri nerambursabile pentru activități non-agricole.

Serviciile noastre:

  • Consultanta în alegerea surselor de finanțare– Fie ca ești la început și vrei sa îți deschizi o afacere sau doriți să dezvoltați afacerea existentă, noi te ajutam în identificarea celor mai avantajoase surse de finanțare pentru business-ul dumneavoastră. Pentru a identifica o sursa de finanțare pentru dumneavoastră ne puteți contacta aici.
  • Consultanță pentru înființarea firmei – Pentru a putea accesa fonduri nerambursabile este necesar înființarea unei firme. MoradoConsulting oferă îndrumare pentru pașii necesari la Registrul Comerțului .
  • Realizare plan de afaceri – După identificarea sursei de finanțare pasul următor este realizarea unui plan de afaceri în care va fi prezentată activitatea viitorului business. În planul de afaceri detaliat realizat de MoradoConsulting este prezentata strategia de marketing, vânzări, segmente de piață, analiza concurenței pe o anumita nișă, politici de prețuri, managementul resursei umane, analiza SWOT precum și analize financiare: bilanț, cont de profit și pierdere, cash flow estimate, etc.
  • Consultanță pentru implementarea planului de afaceri – După accesarea finanțării consultanții MoradoConsulting va ajuta in implementarea planul de afaceri, vă asistă la realizare achizițiilor și vă comunică modificările legislative.
  • Consultanță și asistență post-implementare – După implementarea proiectului urmează o perioadă de monitorizare a proiectului în care consultanții noștri vă îndrumă pentru realizarea tuturor documentelor necesare.

De ce sa alegi serviciile noastre

Principalele 3 motive pentru care sa alegi serviciile noastre sunt:

  1. Percepem comision doar pentru succes. Noi ne ocupam de tot procesul de obținere a finanțării de la identificarea programelor eligibile până la redactarea proiectului și percepem comision dacă proiectul este declarat câștigător.

2. MoradoConsulting oferă clienților 3 tipuri de garanții prin care va asiguram ca investiția în serviciile noastre este profitabilă.

garantia_de_finantare

Garanția de Finanțare – MoradoConslutig va identifica una sau mai multe surse de finanțare pentru care partenerul este eligibil. În perioada de alegere a sursei de finanțare partenerul nu are obligații contractuale.

 

garantia_de_forma

Garanția de Forma – În situația în care un proiect este respins datorită nerespectării cerințelor de formă, nu se percepe comisionul de realizare a proiectului.

 

garantia_de_succesGaranția de Succes – Pe parcursul colaborării MoradoConsulting va depune pentru dumneavoastră unul sau mai multe proiecte pentru a obține finanțarea dorită pentru dezvoltarea afacerii.

 

  1. Clienții Morado Consulting beneficiază de termeni contractuali preferențiali, inclusiv de termene de plată de 30-90 zile, de la partenerii noștri. Partenerii Morado Consulting oferă servicii variate web design, programare web, marketing, dezvoltare magazin online, vânzare de bilete etc și va pot livra echipamente variate: echipamente IT, echipamente de producție publicitară, aparatură foto-video, echipamente pentru cofetării, restaurante etc.

Portofoliu Clienți (în curs de actualizare)