Cu ce te putem ajuta

Oferim servicii complete antreprenorilor la început de drum și celor care doresc sa își extindă businessul prin accesarea de fonduri nerambursabile.

Serviciile noastre:

  • Consultanta în alegerea surselor de finanțare– Fie ca ești la început și vrei sa îți deschizi o afacere sau doriți să dezvoltați afacerea existentă, noi te ajutam în identificarea celor mai avantajoase surse de finanțare pentru business-ul dumneavoastră. Pentru a identifica o sursa de finanțare pentru dumneavoastră ne puteți contacta aici.
  • Consultanță pentru înființarea firmei – Pentru a putea accesa fonduri nerambursabile este necesar înființarea unei firme. MoradoConsulting oferă îndrumare pentru pașii necesari la Registrul Comerțului .
  • Realizare plan de afaceri – După identificarea sursei de finanțare pasul următor este realizarea unui plan de afaceri în care va fi prezentată activitatea viitorului business. În planul de afaceri detaliat realizat de MoradoConsulting este prezentata strategia de marketing, vânzări, segmente de piață, analiza concurenței pe o anumita nișă, politici de prețuri, managementul resursei umane, analiza SWOT precum și analize financiare: bilanț, cont de profit și pierdere, cash flow estimate, etc.
  • Consultanță pentru implementarea planului de afaceri – După accesarea finanțării consultanții MoradoConsulting va ajuta in implementarea planul de afaceri, vă asistă la realizare achizițiilor și vă comunică modificările legislative.
  • Consultanță și asistență post-implementare – După implementarea proiectului urmează o perioadă de monitorizare a proiectului în care consultanții noștri vă îndrumă pentru realizarea tuturor documentelor necesare.

De ce sa alegi serviciile noastre

  1. Identificăm pentru afacerea dumneavoastră una sau mai multe surse de finanțare pentru care sunteți eligibil. În perioada de alegere a sursei de finanțare nu există obligații contractuale.
  2. În situația în care un proiect este respins datorită nerespectării cerințelor de formă, nu se percepe comisionul de realizare a proiectului.
  3. Clienții Morado Consulting beneficiază de termeni contractuali preferențiali, inclusiv de termene de plată de 30-90 zile, de la partenerii noștri. Partenerii Morado Consulting oferă servicii variate web design, programare web, marketing, dezvoltare magazin online, vânzare de bilete etc sau vă pot livra echipamente pentru diverse domenii de activitate: echipamente IT, echipamente de producție publicitară, aparatură foto-video, echipamente pentru cofetării, restaurante, locuri de joacă pentru copii etc.
×

Contact WhatsApp

×