Listă coduri CAEN eligibile pentru Start-up Nation

Lista codurilor CAEN eligibile pentru Start-up Nation este prezentată mai jos.

44 COMENTARII

 1. Buna ziua, pentru consultanta vestimentara și design ,vă rog sa mi spuneți de cod CAEN este nenesar, sau care are cel mai bun punctaj?mulțumesc mult.

 2. Buna ziua,pentru realizarea si fenctionarea unui teren de tenis si unul de minifotbal in regie proprie la ce cod caen se regasesc?

 3. Bună seara, pentru o firma de amenajare evenimente, gen nunti, majorate, botezuri, în mediul rural cu 3-4 angajați se poate obține finantare

 4. Bună ziua, sunt eligibile cheltuielile pentru modernizarea și dotarea unui magazin alimentar cod caen 4711 situat în zona rurală? Multumesc!

 5. Am un SRL înființat în mai 2018, cu activitate principală 0113.(neeligibil pt START UP NATION)
  Vreau să aplic pt START UP NATION, cu codul caen 1032 (eligibil)
  Trebuie să îmi modific toată organizarea firmei, punând acest cod caen, ca activitatea principală sau e suficient să fie înregistrat în actul constitutiv, și activat pentru punctul de lucru unde se aplică?
  Există vreo cerință de care se ține cont, in acest sens, ce m-ar dezavantaja dacă, codul pe care vreau să aplic nu e activitatea principală a firmei?

  • Puteți aplica pentru finanțare și dacă codul CAEN nu este principal dar este în actul constitutiv și poate fi autorizat ulterior pentru punctul de lucru unde o să desfășurați activitatea

 6. Am o întrebare. Nu am mai avut niciodată vreo firmă si nici nu am fost asociat. Ce trebuie să fac pentru a accesa Programul Start Up? As dori să fac o spalatorie auto cu fise

  • Pașii necesari pentru accesarea finanțării:
   1. Înființarea unei firme SRL sau SRL-D
   2. Realizarea unui buget cu echipamentele ce se doresc a fi achiziționate
   Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe e-mail contact@moradoconsulting.ro sau telefonic 0772 075 694

  • Activitatea de Pub/Bar se poate finanța prin proiect dar fără vânzarea de alcool sau tutun. Codul CAEN pentru această activitate este: 5630- Baruri si alte activitati de servire a bauturilor CU EXCEPTIA BAUTURILOR ALCOOLICE si TUTUNULUI

 7. Am o întrebare. Nu am mai avut niciodată vreo firmă si nici nu am fost asociat. Ce trebuie să fac pentru a accesa Programul Start Up? As dori să fac o grădiniță privată.

 8. Buna ziua, pentru infiintarea unui Service Auto, ma puteti ajuta cu un cod CAEN? Am cautat si nu m-am putut orienta in lista de coduri.

  • Codul CAEN pentru service auto este: 4520- Întreținerea și repararea autovehiculelor.
   Pentru acest cod CAEN puteți obține un punctaj maxim de 90 puncte din 100 posibile.

 9. Buna ziua,
  Va rog mult sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru activitati de consultanta de mediu si de gestiune a deseurilor. In ce punctaj se incadreaza?
  Multumesc mult!

 10. Buna ziua! Va rog sa ma ajutați și sa îmi Spune-ți ce cod Caen trebuie selectat pentru un cabinet stomatologic și radiologie dentară. Va multumesc! Cu stima, Alina Luca

  • Cabinet stomatologic: 8623- Activități de asistență stomatologică
   Radiologie dentară: 8690- Alte activităţi referitoare la sănătatea umană

 11. Buna ziua, as dori sa incadrez activitatea de retuşerie/retapițare a interioarelor de maşinã. Activitatea constã in crearea modelelor de tapițerii auto.
  Vã multumesc!

 12. Buna ziua. Doresc sa aplic pt programul start-up nation 2018, as avea nevoie de codul caen pentru a incadra corect domeniul de activitate. Imi doresc un salon pentru a preda cursuri de make-up, manichiura, dar sa aiba si dotarile unui salon de cosmetica. 4 angajati. Pot angaja cosmetician, hairt-ist, manichiurist si formator.

  • Pentru a preda cursuri codul CAEN este 8532 Învatamânt secundar, tehnic sau profesional
   Descriere cod CAEN
   Aceasta clasa include asigurarea învatamântul specific ce pune accentul pe specializarea si instruirea pe obiecte de studiu, care combina cunostintele teoretice de baza cu abilitatile practice necesare în actuala sau viitoarea meserie. Scopul unui program poate varia de la pregatirea elevului pentru un domeniu general de activitate, pâna la pregatirea lui pentru un domeniu specific.
   Aceasta clasa include:
   -învatamânt tehnic si profesional inferior învatamântului superior, asa cum este definit în 854
   Aceasta clasa include de asemenea:
   -învatamânt pentru ghid turistic
   -învatamânt pentru bucatari, hotelieri si restauratori
   -scoli de cosmetica si frizerie
   -cursuri pentru reparare de computere
   -scoli de conducere pentru soferi profesionisti, de exemplu soferi de camioane, autobuze, autocare, scoli de soferi pentru piloti profesionisti

 13. Vin cu rugamintea sa ma sprijiniti cu cod CAEN necesar desfasurarii activitatii de asigurari inclusiv creeare soft pentru comert on-line,site de prezentare si promovare on-line produse asigurari,cursuri de dezvoltare abilitati profesionale-produse nou aparute cat si cursuri antreprenoriale,cursuri educatie financiara si consultanta in acest domeniu. Aceste activitati se pot incadra in programul Startup2018?Care este termenul limita in 2018 de propunere a proiectului?

  • Activitățile propuse se încadrează în mai multe docuri CAEN după cum urmează?:
   – Realizarea site web de prezentare, magazin online – CAEN 6201 – 100 puncte șanse foarte mari de finanțare prin Start-up Nation 2018
   – Agenție de marketing/promovare online – CAEN 7311 – 95 puncte șanse mari de finanțare prin Start-up Nation 2018
   – Cursuri – CAEN 8559 – 95 puncte șanse mari de finanțare prin Start-up Nation 2018

 14. Buna ziua.
  Pentru a oferi servicii de sonorizare , sunet la diferite programe artistice.scene pentru spectacole..pentru a creea tipari invitatii, carti de vizita ,poze..pentru a achizitiona auto pentru transport sculelor..2-3 angajati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here