Plăcuțe informative Start-up Nation

Începând cu ediția din 2018 a programului Start-up Nation, beneficiarii ce au obținut finanțarea și au semnat acordul de finanțare sunt obligați de a afișa și de a menține la loc vizibil două plăcuțe informative cu privire la programul Start-up Nation. În continuare vă prezentăm toate informațiile necesare pentru respectarea acestei cerințe a programului de finanțare:

Conținut plăcuțe informative Start-up Nation

Plăcuțele informative trebuie să conțină obligatoriu imaginea pusă la dispoziție de finanțator, respectiv imaginea de mai jos.
Imaginea poate fi descărcată de la sfârșitul acestui articol în format .jpg.

placuta informativa Start-up Nation 2018

Dimensiune plăcuțe informative Start-up Nation 2018

Trebuie să amplasați două plăcuțe informative una indoor iar cea a doua outdoor. Plăcuțele informative trebuie să aibă o dimensiune de minim 210 mm x 297 mm.

Unde se amplasează plăcuțele informative

Cele două plăcuțe informative vor fi plasate astfel:
➤ Una în interiorul spațiului de la locația de implementare a proiectului (indoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru vizitatori (recepție, secretariat, loc de așteptare etc).
➤ Una în exteriorul spațiului de la locația de implementare a proiectului (outdoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru clienți pe lângă spațiul unde se desfășoară activitatea (fațada stradală, intrare în clădire etc).

Când se amplasează și durata de menținere a plăcuțelor informative

Plăcuțele informative se vor amplasa înainte de depunerea primului dosar de decont și trebuie menținute pentru toată perioada de monitorizare a proiectului.
Perioada de monitorizare a proiectului este de 3 ani de la data la care primiți banii pentru ultima tranșă din finanțare.

Modelul de plăcuță informativă pentru Start-up Nation poate fi descărcată de aici